Contact info

5 Redenen waarom je een bezoek moet brengen bij Spa Papillon

 1. Tot rust komen en optimaal genieten.
  Even geen telefoon, laptop en andere zaken die de hele dag door al zoveel aandacht vragen. Het enige wat je hoeft te doen in de spa is relaxen! Wie weleens in een spa heeft gezeten, zal bevestigen dat het een geweldige manier is om tot rust te komen. Een kwartiertje is al genoeg om dit ontspannen gevoel te krijgen
 2. ​Een goede gezondheid.
  Een bezoek aan de spa bevordert de gezondheid. Je immuunsysteem wordt beter door de warmte en je bloedsomloop wordt gestimuleerd. En, ook mooi meegenomen: je bent minder vaak verkouden.
 3. ​Verlichting van spier- en gewrichtspijn.
  Heb je last van spier- en gewrichtspijn? Dan is een bezoekje aan de spa aan te raden. Hiervoor zijn twee redenen. Allereerst zorgt de spa dat de doorstroming van bloed sneller en beter wordt. Hierdoor wordt de ‘afvalstof’ melkzuur sneller afgevoerd, wat de pijn terugdringt. Daarnaast maakt je lichaam tijdens een spasessie endorfine aan: een stof die bekendstaat als pijn verlichtend.
 4. ​​Een gezonde en mooie huid.
  Je huid wordt als het ware schoongemaakt: afvalstoffen en vuil worden namelijk afgevoerd. Daarnaast heb je in de spa een hogere bloedcirculatie dit verhoogt het zuurstofgehalte in je huid. Het gevolg is een huid die niet alleen gezond is maar er ook stralend uitziet!
 5. ​Verbeterde weerstand dankzij de spa.
  Naast de mentale boost die je krijgt in de spa, heeft ook je fysieke gezondheid hier absoluut baat bij! Een belangrijke reden daarvoor, is de positieve invloed van de sauna op je weerstand. Hoe dat precies zit? De hitte in de spa zorgt dat de bloedvaten in het lichaam tijdelijk wijder worden, wat zorgt voor een hogere lichaamstemperatuur. Zodra je lichaam weer afkoelt, reageert je lichaam hierop door het aanmaken van afweerstoffen. Zo nu en dan in de spa zitten kan er daarom voor zorgen dat je minder snel verkouden of grieperig wordt.

Waarom naar Spa Papillon?

Proef de sfeer

Video afspelen